MATTINA LEVERER RÅDGIVNING INDENFOR DIGITAL MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKATION.

SEO hvad er det?

Mange virksomheder finder ud af, at selvom de har fået lavet fine websites, så udebliver kunderne fra deres website. Mange virksomheder vælger, således at benytte eksterne marketing advisering programmer for at drive trafik til sitet. Det er også en god idé, hvis man først får arbejdet med sin organiske SEO.

Organisk SEO

Organisk SEO er en helt bestemt metode Google indeksere et website på. Det betyder, at virksomhedens website skal opfylde mange af de parametre som Google arbejder med. Selv Google anbefaler, at virksomheder opbygger, deres indhold så det svare til Googles krav for ellers risikere man ikke at dukke op på side 1 i Google søgningen.

Værktøjer til SEO

Vi har efter erfaring med vores kunder fået bygge et sæt værktøjer, som vi kan hjælpe virksomheder med, således at de selv kan arbejde videre med den organiske SEO, når vi har hjulpet dem.

Kontakt os her eller ring på 2016 2225

Hjemmeside og SEO til virksomheden

Mattina udvikler og leverer hjemmesider til både store og små virksomheder, der ønsker at markedsføre sine produkter eller ydelser via internettet. Det er ikke nok idag blot at få etableret en hjemmeside, når du vil markedsføre din virksomhed og ydelser på internettet. Idag skal kundernes vindes med god SEO. Læs mere her

Foto og video

Mattina har også stor erfaring med foto og videooptagelser til virksomheders produkter og brand. Vi ved også hvordan, du skal bruge foto og video i din digitale markedsføring, så du genere maximal trafik til din hjemmeside. Læs mere her, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kundevenligt design og grafik

Vi leverer design og grafisk udformning til både online og offline medier, da vi har stor erfaring på dette område. Vi har erfaring med, hvor vigtigt design og layout er for at ramme forskellige kundesegmenter. Og ligeledes hvor vigtigt det er at både den digitale platform er indarbejdet med de andre markedsførings kanaler din virksomhed benytter. Se mere her.

Markeds- og kommunikationsanalyser

Vi udarbejder også markeds- og kommunikationsanalyser for kunder, der ønsker at vide mere om deres kommunikation med omverdenen. Det er aldrig blevet mere vigtigt at kende sine kunders behov, så du kan ændre din kommunikation til dine kunder eller nye kunder. Læs mere her

Projektledelse

Har du brug for en projektleder (certificeret i Prince2), der kan styre dit eller dine projekter i mål. Det kan vi gøre for dig, da vi styre vores projekter efter internationale standarder. Vores erfaring er at mange projekter ikke udføres grundet manglende projektleder kompetence, som vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Erfaring er vigtig som projektleder

Vi har både erfaring med danske og internationale projekter, så har du brug for rådgivning omkring projektledelse, så læs mere her eller ring på tlf: 2016 2225.

Kategorier: SEO kategori

1 Kommentar

Mr WordPress · 09/04/2019 kl. 11:07

Hi, this is a comment.
To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *