Teknisk SEO er udgangspunktet for alt SEO på dit website.

Det er vigtigt for din virksomhed, at du har din tekniske SEO på plads før du igangsætter den organiske SEO, som er hvordan du skriver dine tekster så søgemaskinerne kan indeksere dine sider og at du får en god placering. Ligeledes er den tekniske SEO et godt udgangspunkt at have på plads inden du begynder at bruge penge på annoncer.

Vi sikre at din hjemmeside har det tekniske SEO fundament på plads, inden du igangsætter andre SEO aktiviteter. Det ses ofte, at mange virksomheder har igangsat organiske SEO aktiviteter uden at få det store pay-off, fordi den tekniske SEO ikke har været konfigureret ordentligt.

Hvad indeholder den tekniske SEO? Der er flere ting, der skal kigges på og kvalificeres og det kan være gennemgang af filerne Robots.txt og sitemap.xml, som begge anvendes af søgemaskinerners robotter, der indekserer dit website / webshop. Derudover skal der kigges på om din hjemmeside opfylder kravene for om det er mobilvenligt. Er din side ikke mobil venligt, så har Google besluttet, at sider der ikke er mobilvenlige vil blive ranket lavere end sider der opfylder Google krav til mobil venlige sider.

Hastighed for load af dine sider er også en parameter som søgemaskinerne kigger på, så er fx din forside langsom fordi du evt. har mange billeder, der ikke er optimerede, så vil det ofte resultere i at siden vil blive uploadet langsomt. En langsom hastighed kan også skyldes den webserver dit website ligger på er langsomt eller der er mange virksomheder, der dele samme server. Og det kan også skyldes andre omstændigheder, og som vi kan afklare vha. værktøjer til dette.

Der kan også være udfordringer med dine data der præsenteres via dit website eller webshop. Der snakker vi om test af de strukturerede data, og om hjemmesiden opfylder de tekniske krav til strukturerede data. Det variere meget fra system til system om datastrukturen opfylder de mange krav der forventes fra søgemaskiner. Ofte er det felter i dit system som du ikke har udfyldt, og derfor ser søgemaskinerne det som information du har glemt at lægge ud.

Vi kan hjælpe dig med at afklare om dit tekniske SEO setup er optimalt ved at vi gennemgår dit website / webshop med vores analysemodeller, og sammnestiller det med dit systems specifikationer for god SEO.

Hvis du er interesseret i at høre mere om teknisk SEO, så skriv til os på thomas.bagge.tb@gmail.com.

Kategorier: SEO kategori

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *