VI LAVER VIDEO OG STYRER PRODUKTIONEN FRA START TIL SLUT.
Vi laver mindre videoproduktioner i samarbejde med vores partnere til virksomhedspræsentationer og miljøoptagelser. Video bliver mere og mere populært at bruge, da produktionen i dag ikke er så dyr, og at video er et godt medie til præsentationer.
Vi har egne lokaler til optagelser eller vi kan tage ud på lokationer til optagelser. Vi anvender de nyeste teknologier indenfor video, og dvs. digitale optagelser. Vi udfører opgaver lige fra planlægning sammen med kunden til redigering af videoen.

YouTube som markedsføringskanal
Vi hjælper også kunder med at bruge YouTube som en markedsføringskanal, så dine videoer også kan generere trafik til din hjemmeside eller webshop. YouTube er en meget vigtig kanal for dine kunder til at beslutte sig om de vælger dig som leverandør. Så det er vigtigt at du laver en videokanal hvor du kan tiltrække dine kunder, og så sende kunderne videre til fx. din webshop. Du kan selvfølgelig også bruge videoerne fra YouTube på dit website. YouTube er idag et Social Media på lige fod med Facebook og Instagram.