Vi kan rådgive dig om brugen af online Ads eller på dansk online reklamer. Der er mange muligheder idag og derfor er det vigtigt at starte med en plan, så du ikke bruger hele dit markedsføringdsbudget på en enkelt kampagne.

Du har sikker hørt om online reklamer på Facebook, Google, Instagram og mange andre online kanaler. Det kan være svært at navigere i den digitale reklame verden og der er mange der gerne vil gøre dette for dig, men hvordan sikre du at det der leveres, er til gavn for din virksomhed.

Vi påstår ej heller at vi kan lave den sikre plan, men da vi har prøvet lidt af hvert indenfor dette område, så har vi udarbejdet en forsigtig metode til at gå ind i dette reklame område. Inden du går igang så skal du også sikre dig at du kan måle din indsats og det kræver også en indsats at sætte sig ind i disse værktøjer der skaber analyser af trafikken fra dine reklamer. Vi kan tilbyde at opsætte simple rapporter der er tilpasset din virksomheds behov, som er simpel og brugervenlig til din virksomhed.

Vi er certificeret i Google værktøjerne Google Analytics, Google Tag Manager, Google Data Studio, som vi bruger til at analysere webdata trafik. Vi har selvfølgelig og viden om Facebook Pixel og Intagram Insigt og mange andre værktøjer til at analyser.