CMS

CMS ER ET SYSTEM SOM BYGGER VIRKSOMHEDENS WEBSITE PÅ EN SMART MÅDE.
Vi anvender forskellige teknologier alt efter kundens krav og behov, og vi har ligeledes erfaring som content manager på følgende platforme.

WORDPRESS
Dette system er det mest anvendte system og bruges ca. af 65%. Vi anfaler dette system til kunder, der ønsker at starte med en hjemmeside / website, som skal være let at bruge. Basis systemet er gratis og der findes design / themes som også er gratis, men kan købe andre til gode priser. Altså kan din virksomhed starte op med lave omkostninger. WordPress har mange moduler, der gør det til et fleksibelt system og kan tilpasset til din foretnings behov. Ønsker du at udvide med salg af produkter kan du bruge WooCommerce, som er godt hvis du har få produkter. WordPress er let at lave god SEO.

CONCRETE 5
Dette system er meget brugervenligt og hurtigt at komme igang med til din hjemmeside selvom man ikke er så meget til IT. Der er mange mindre virksomheder, der bruger dette system med stor succes. Et lille system med mange funktioner, der understøtter de fleste virksomheders forretningsbehov til internettet. Er søgeoptimeret ift. Google.

SHAREPOINT
Vi levere også konsulentydelser til SharePoint platformen. Med mange års erfaring på SharePoint platformen levere vi konsulentydelser og rådgivning på denne CMS platform.

EPISERVER
Vi har også erfaring med platformen EpiServer. Dette er system anvendes af mange større virksomheder og offentlige institutioner, da brugervenligheden er meget høj. Denne løsning er baseret på .net teknologi, og der skal betales licenser for brugen af systemet.