WEBSHOP / ECOMMERCE

WEBSHOP / ECOMMERCE BRUGES AF VIRKSOMHEDER TIL AT MARKEDSFØRE OG SÆLGE DERES PRODUKTER / YDELSER VIA INTERNETTET.

Vi har erfaring med både store og små løsninger, så vi kan rådgive om valg af løsning ift. kundens krav og behov. Vi har god erfaring med WooCommerce, Prestashop og Shopify som er baseret på Open Source og det betyder, at du som kunde ikke skal købe licenser for at anvende systemerne. Køber du moduler så er det en engangsydelse og de er overkommelige i pris.
Desuden har vi erfaring som webshop manager på følgende platforme.

WOOCOMMERCE:
WooCommerce er WordPress ecommerce / webshop løsning, som vi anbefaler til mindre webshops, da den er fortrindelig til dette, men skal du op i en webshop med mange varer så anbefaler vi Prestashop.

PRESTASHOP
Prestashop er en af de største webshop platforme på international plan og er en god platform at starte ud med hvis din virksomhed ønsker at sælge i flere lande samtidigt og kun have et sted at vedligeholde dine produkter. Der er mange moduler du kan tilkøbe denne løsning og de er væsentlig billegere end de kendte løsninger fra de store systemhuse. Så der er mange muligheder med denne webshop. Så er du ny på dette område så anbefaler vi at du starter med Shopify.

SHOPIFY
Denne webshop platform anbefaler vi til mindre eller nye virksomheder der ønsker at drive forretning og ikke har den store erfaring med vedligeholde en webshop. Den er meget brugervenlig og hurtig at komme igang med. Vi anbefaler at bruge denne hvis din virksomhed kun skal sælge i et land fx her i Danmark.
Kontakt os hvis du vil vide mere.

EPiSERVER COMMERCE
Denne webshop platform anbefaler vi til større virksomheder, der ønsker i forvejen bruger EPiServer CMS, da de to systemer passer sammen. Desuden er Commerce en stabil ecommerce platform og god til mange produkter og varianter. Mange store danske virksomheder har denne platform som deres foretrukne valg