WEBSHOP / ECOMMERCE BRUGES AF VIRKSOMHEDER TIL AT MARKEDSFØRE OG SÆLGE DERES PRODUKTER / YDELSER VIA INTERNETTET.

Vi har erfaring med både store og små løsninger, så vi kan rådgive om valg af løsning ift. kundens krav og behov. Vi har god erfaring med Prestashop og Shopify som er baseret på Open Source og det betyder at du som kunde ikke skal købe licenser for at anvende systemerne. Desuden har vi erfaring som webshop manager på følgende platforme.

WOOCOMMERCE:
WooCommerce er WordPress webshop løsning, som vi anbefaler til mindre webshops, da den er fortrindelig til dette, men skal du op i en webshop med mange varer så anbefaler vi Prestashop.

PRESTASHOP
Prestashop er en af de største webshop platforme på international plan og er en god platform at starte ud med hvis din virksomhed ønsker at sælge i flere lande samtidigt og kun have et sted at vedligeholde dine produkter. Der er mange moduler du kan tilkøbe denne løsning og de er væsentlig billegere end de kendte løsninger fra de store systemhuse. Så der er mange muligheder med denne webshop, men også krævende at vedligeholde. Så er du ny på dette område så anbefaler vi at du starter med Shopify.

SHOPIFY
Denne platform anbefaler vi til mindre eller nye virksomheder der ønsker at drive forretning og ikke har den store erfaring med vedligeholde en webshop. Den er meget brugervenlig og hurtig at komme igang med. Vi anbefaler at bruge denne hvis din virksomhed kun skal sælge i et land fx her i Danmark.
Kontakt os hvis du vil vide mere.