SEO er et af tidens mest benyttede buzzwords indenfor digital marketing. Det skyldes, at der sker mange nye ting inden for digital marketing og Google. Kort sagt, så har vi virksomheder lagt mange penge i Google annoncer (Facebook annoncer) for at få søgeresultater op på side 1 i søgninger.  Vi ved af erfaring, at kunder klikker på disse links.

Men der er sket i skift hos Google, hvor man gerne vil tilbage til udgangspunktet for Google’s virke, og det var, at viden på internettet skulle belønnes, og her kommer SEO ind i billedet. SEO på dansk er søgeoptimering af dine digitale kanaler. Google bedømmer din hjemmeside / website /webshop ud fra mange parametre, og det kan være mere end 200. Det betyder ikke, at du skal være 100% skarp på alle disse parametre, men der er nogen der er mere vigtige end andre. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med.

Teknisk og organisk SEO

SEO indeholder mange discipliner, som er SEO på din hjemmeside eller webshop, men også  på din Facebook side. Søgeoptimering på din hjemmeside opdeles i to områder, hvor der er den tekniske SEO og den organiske SEO. Den tekniske er fundamentet for at skabe den organiske. Den tekniske kan være alt lige fra at have et sitemap.xml og en optimeret Robots.txt. Din virksomhed skal også sikre, at du bruger et mobilvenligt design, da Google har prioriteret dette højt på deres ranking. Når den tekniske søgeoptimering er etableret, så skal din virksomhed i gang med at arbejde med den organiske SEO, som er en kommunikationsopgave. Der findes heldigvis en del gratis værktøjer, som kan hjælpe din virksomhed med at arbejde med den organiske. Du vil blive præsenteret for keywords og keywords-fraser. det er vigtigt at du bruger dette rigtigt, da det har stor betydning for din placering i Google’s søgeresultater.

Vi har med egne erfaringer og med vores kunder skabt gode resultater ud fra vores egne udviklede metoder baseret på Google’s mange parametre. Vores resultater viser, at ved at implementere en god SEO strategi i forretningen, så vil din trafik på din hjemmeside eller webshop performe meget bedre end tidligere, og helt uden brug af penge til annoncer.

Kontakt os og vi kan komme forbi og vide vores metode for dig.