FIRMAET MATTINA

Vi har mange års erfaring med løsninger indenfor digital markedsføring og kommunikation til virksomheder, der ønsker at bruge de digitale kanaler til at skabe vækst for deres forretning.
Vores erfaring er skabt igennem ansættelsesforhold hos både traditionelle industrivirksomheder og som rådgivningskonsulent i IT-branchen. Derfor kender vi til mange virksomheders udfordringer med at integrere webløsninger i deres forretningsstrategi. Vi kender til IT-branchens mange mulige digitale løsninger via vores netværk og samarbejdspartnere.
Vi har stor erfaring med rådgivning indefor følgende webløsninger:
• CMS
• Webshop / eCommerce
• SEO / søgeoptimering
• Online reklamer

VORES HISTORIE

MATTINA’S MANGE ÅR MED DIGITAL MARKEDFØRING
Med stor kendskab til internettets mange forretningsmuligheder igennem de sidste 20 år, ønsker Mattina at hjælpe virksomheder med at udnytte de potentielle muligheder, der skaber værdi for virksomheden. Vores viden spænder over e-handel, online produkt kataloger, e-learning, websites, intranet og extranet med et international perspektiv. SEO, SEM, Online Ads, Social Media herunder Facebook, Instagram, LinkedIn ogYouTube.

VISION OG MULIGHEDER

MATTINA ØNSKER AT HJÆLPE VIRKSOMHEDER MED AT UDNYTTE DERES FORRETNINGSMULIGHEDER VIA DE DIGITALE KANALER.
Mange virksomheder er bevidste om at deres virksomhed har mange muligheder for at skabe forretning via de digitale kanaler. Men oftest bliver det ikke mere end til gode tanker, men som ikke bliver ført ud i livet. Derfor tilbyder Mattina at hjælpe virksomheder med at komme skridtet videre ved at være den objektive sparringspartner, som kan skabe en strategi for virksomheden, inden der bliver investeret i unødvendige løsninger, som ikke giver værdi for virksomheden. Hvis du / I ønsker en dialog omkring Jeres muligheder for at benytte web’en som en integreret kanal til at skabe mere værdi for virksomheden, så kontakt os for et uforpligtende møde.

MATTINA’S SAMARBEJDSPARTNERE

MATTINA ARBEJDER SAMMEN MED ANDRE LEVERANDØRER
Vi arbejder sammen med andre spidskompetencer indenfor digital markedsføring, så vi i fællesskab kan løfte store som små opgaver. Samarbejdspartnere som vi anvender, er pålidelige og har kernekompetencer indenfor deres område.
HR365 som leverer konsulent ydelser indenfor IT, Web og marketing.
MediaMedic som laver animationer og film til web.
Branding Consulting som arbejder med strategisk branding af virksomheder og produkter.