PRODUKTER OG LØSNINGER TIL WEB

Vi kan tilbyde flere typer løsninger til håndtering af din kommunikation med dine kunder via web. Vi leverer rådgivning til kunderne angående valg af løsning i forhold til kundens krav og behov. Vi har også nogle webplatforme som vi arbejder med på hhv. CMS og webshop / ecommerce, hvor vi har fokus på SEO.

Vi arbejder primært med open source løsninger, hvor du som kunde ikke skal betale licens som på andre systemer leveret fra større systemhuse. Open Source løsninger er blevet så modne idag, så fx de 10 mest brugte og bedste webshops er alle baseret på Open Source. Desuden er du også heldig stillet ift leverandør, da der er udviklere i hele verdenen, som du kan skifte imellem.

Vi arbejder med kunden således at vi først finder ud af hvad kundens behov er og så laver vi en vurdering af hvad kunden skal have af løsning. Skulle kundens behov være udenfor vores løsninger, så rådgiver vi kunden om hvor de skal henvende sig for at få den rette løsning.

Vores kunder er meget tilfredse med vores leverancer og selvfølgelig prisen
Kontakt os og fortæl om dine krav og behov til din løsning, og vi vil skabe en dialog med dig, om hvilket valg du skal foretage.