KUNDER / REFERENCER
Du kan se nogle af vores kunde referencer nedenfor, hvor der både er store og små virksomheder, som benytter sig af vores ydelser.

NOBILIS WILDLIFE

NOBILIS WILDLIFE er en webshop, der sælger og producerer jagt- og outdoor tøj til kvinder.
Webshoppen har til formål at sælge jagtudstyr til kvinder, da meget tyder på at dette kundesegment har behov for en special butik, der kan levere tøj, der netop er tilpasset denne kundegruppe. Womens Wildlife brand understøtter kundesegmentets oplevelse af jagt og outdooraktiviteter.

Vi har leveret markeds- og forretningsanalyse og planlagt strategier for at tilgå markedet og kunderne. Vi har også udviklet design til webshop og opbygning af en målrettet informationsstruktur til kundernes behov. Vi har udviklet en word-skabelon til optimering af produktbeskrivelser ift. SEO venlige tekster, der gør det lettere for kunden at skrive gode og søgbare tekster. Vi har ligeledes udviklet og implementeret Womens Wildlife Social media strategi og ligeledes implementering af kundeservice strategier både on- og offline.
Webshoppen kan findes på dette link.

SELCO A/S
SELCO arbejder inden for den internationale maritime branche med elektroniske produkter og løsninger. Vi har leveret SEO analyser for kunden, og udarbejder søgeordsanalyser og efterfølgende udarbejdet SEO optimeret tekster, som har medført øget aktivitet på website og webshop. Ligeledes optimerede vi også foto ift. SEO. Kunden og os fandt ud af vha. Google Analytics, at der var et stort behov for at SELCOs kunder kunne sende forespørgsler på priser, og derfor vi implementerede en sådan funktion, så kunderne let kan lave en online forespørgsel og samtidig er det let administrativt for salgsorganisationen at svare hurtigt til kunderne. Vi rådgav også kunden i brug af Lead management værktøjer, som er stærke værktøjer, når det gælder inden for B2B at finde nye kunder.

COLOPLAST
Levering af konsulentydelser indenfor international projektledelse på websites herunder lokale lande websites, online produktkataloger, communities, webkonfiguration, webkampagne planlægning, brandportaler, international support på lande websites, projektledelse på app udvikling for hhv. iOS og Android.

EVA SOLO
Levering af rådgivende kompetencer på det tekniske setup og plan for SEO.

RETURN ADVISORS
Levering rådgivning af søgeoptimeret CMS system baseret på Concrete5, hvor kunden ønskede et simpel CMS og som sikrede en god ranking vha. organisk SEO.

RAA-LIVING
Kunden havde behov for at få rådgivning omkring valg af en simpel webshop platform. Vi anbefalede Shopify, da den understøttede forretningens behov. Vi udarbejdede også en SEO strategi for kunden.

JAGT OG LYSTFISKERHUSET
Kunden havde behov for ligeledes at drive sin fysiske butik på internettet. Da kunden havde mange krav til webshop løsningen valgte vi Prestashop til kunden. Yderligere blev en SEO plan implementeret i forretningen.

LUMSÅS SØNDERSTRAND GRUNDEJERFORENING
Kunden ønskede en hjemmeside, hvor grundejerforeningen kunne have et fælles sted for alle deres dokumenter. Ligeledes skulle de være tilgængelig for alle medlemmer, og så et sted hvor grundejerforeningen kunne markedsføre sin forening.

MINJAGTGUIDE.DK
Udvikling af et nyt koncept, der dækker nye jægeres behov for viden for at få gode jagtoplevelser. Udvikling af forretningsidé og løsning. Løsning er basseret på den SEO venlige løsning Concrete5. Levering af videoer er senere udført.
Video

WEWERS
Levering af konsulentydelser indenfor opsætning af websites og levering af produktfoto.

DANLINE BUTIKSINVENTAR
Kunden ønskede at få etableret en hjemmeside, der kan præsentere kundens produkter på internettet. Hjemmesiden skal bruges til en reklamesøjle overfor eksisterende kunder og potentielle kunder.