Vi udføre rådgivning i digital markedsføring og lægger en strategi sammen med kunden for hvilke opgaver, der skal udføres for at indfri kundens mål med deres online tilstedeværelse i form af hjemmeside eller webshop.

SEO hvad er det?

Mange virksomheder finder ud af, at selvom de har fået lavet fine websites, så udebliver kunderne fra deres website. Mange virksomheder vælger, således at benytte eksterne marketing advisering programmer for at drive trafik til sitet. Det er en god idé at starte med at bruge online reklamer til at skaffe trafik til virksomhedens hjemmeside i starten, men at SEO er den langsigtede online markedsføring, der skal skabe trafik i driften. Derfor rådgiver vi vores kunder i digital markedsføring.

Organisk SEO

Organisk SEO er en helt bestemt metode Google indeksere et website på. Det betyder, at virksomhedens website skal opfylde mange af de parametre som Google arbejder med. Selv Google anbefaler, at virksomheder opbygger, deres indhold så det svare til Googles krav for ellers risikere man ikke at dukke op på første side i Google søgningen. Vi hjælpe vores kunder med at lave en strategi for den organiske SEO igennem vores rådgivning i digital markedsføring og kommunikation.

Værktøjer til SEO

Vi har efter erfaring med vores kunder fået bygget et sæt værktøjer, som vi kan hjælpe virksomheder med, således at de selv kan arbejde videre med den organiske SEO, når vi har hjulpet dem. Vi rådgiver også vores kunder i brugen af digitale værktøjer.

Kontakt os her eller ring på 2016 2225

Hjemmeside og SEO til virksomheden

Vi udvikler og leverer hjemmesider til både store og små virksomheder, der ønsker at markedsføre deres produkter eller ydelser via internettet. Det er ikke nok idag blot at få etableret en hjemmeside eller webshop, når du vil markedsføre din virksomhed, ydelser og produkter på internettet. I dag skal dine kunder vindes med en god SEO strategi. Læs mere her

Foto og video med SEO

Vi har også stor erfaring med foto og videooptagelser til virksomheders produkter og brand. Vi ved også hvordan, du skal bruge foto og video i din digitale markedsføring, så du genere maximal trafik til din hjemmeside. Læs mere her, hvordan vi kan rådgive din virksomhed.

Kundevenligt design og grafik

Vi leverer design og grafisk udformning til både online og offline medier, da vi har stor erfaring på dette område. Vi har erfaring med, hvor vigtigt design og layout er for at ramme forskellige kundesegmenter. Og ligeledes hvor vigtigt det er at både den digitale platform er indarbejdet med de andre markedsførings kanaler din virksomhed benytter. 
Se mere her.

Markeds- og kommunikationsanalyser

Vi udarbejder også markeds- og kommunikationsanalyser for kunder, der ønsker at vide mere om deres kommunikation med omverdenen. Det er aldrig blevet mere vigtigt at kende sine kunders behov, så du kan ændre din kommunikation til dine kunder eller nye kunder. Læs mere her

Projektledelse

Har du brug for en projektleder (certificeret i Prince2), der kan styre dit eller dine projekter i mål. Det kan vi gøre for dig, da vi styre vores projekter efter internationale standarder. Vores erfaring er at mange projekter ikke udføres grundet manglende projektleder kompetence, som vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Erfaring er vigtig som projektleder

Vi har både erfaring med danske og internationale projekter, så har du brug for rådgivning omkring projektledelse, så læs mere her eller ring på tlf: 2016 2225