SØGEOPTIMERING – SEO
Vi GUIDER DIN VIRKSOMHED I VALGET AF VÆLGE DEN RETTE SØGEOPTIMERING – SEO.
Det er idag en nødvendighed at have en hjemmeside, hvor virksomheden kan markedsføre sine produkter og ydelser, idet kunderne forventer, at man har denne service tilgængelig. Det er idag ikke svært at få etableret en hjemmeside, men til gengæld oplever mange, at det er svært at få synliggjort sin virksomheds hjemmeside på Google.

Der er mange veje at gå herfra og det kan være i form at få ekstern hjælp til dette, hvor man kan betale sig fra annoncering og lignende, men man skal vide at det koster en del penge at gå den vej. Vi tilbyder at starte fra bunden med at bygge fundamentet for en god søgeoptimerings strategi, og hvor man udfra dette kan vælge hvilken vej man vil gå alt efter virksomhedens behov.

Vores model er, at vi først tager en dialog med kunden og får defineret virksomhedens behov, og udfra dette laver en strategi og handlingsplan i samarbejde med kunden, så den tilpasses til kundens forretning og processer. Når strategien er lavet, kan kunden selv tage stilling til i hvilket tempo SEO aktiviteterne skal iværksættes, og kan gøres med andre parter end os.

Vi vil selvfølge gerne hjælpe kunden videre, og udfra planen bygges SEO fundamentet for virksomhedens hjemmeside, som oftest blot kræver nogle få justeringer på kundens eksisterende web-løsning. Ligeledes trænes kundes web-ansvarlig i, hvordan dette gøres, så den daglige drift kan varetages af kunden selv.

Når SEO fundamentet er på plads, så kan virksomheden vælge at gå videre til næste fase, som oftest er efter et stykke tid, så der er web trafik resultater at arbejde udfra, og som giver en pegning af hvilken vej der skal arbejdes ift. planen. 

Kontakt os for en uforpligtende samtale om dine muligheder ved at udfylde kontakt formen nedenfor.